IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес не си ляга с всеки

23 август 2014 05 47

Звездата прави секс, само когато е във връзка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Лопес има богат списък с мъже в колекцията си. Дивата обаче разкри, че спи само с тези, с които има връзка и не си пада по секса без ангажименти.

„Обичам да имам връзка. Не съм от тези, които спят с различни мъже просто ей така, това не е моето нещо”, призна звездата в телевизионно шоу.

Последният сериозен романс на Лопес бе с танцьора Каспър Смарт, с когото се раздели през юни. Двамата бяха заедно близо две години и половина.

„Излизала съм само с един по-млад мъж. Основно излизам с по-възрастни. Търся връзката с човека. Не планирам нещата предварително. Може би трябва да започна. Не е лесно да се срещаш с други хора, но се случва…не знам”, каза още дамата.

Името на Лопес в момента се спряга с това на хореографа Максим Чмерковский. Двамата твърдят, че са просто приятели, но близки до певицата а няколко път обявиха пред различни медии, че химията помежду им е много силна и определено нещата са на по-различно ниво.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари