IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голи снимки на Дженифър Лорънс изтекли в интернет

1 септември 2014 06 12

Те били откраднати от неин акаунт

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс може и да лети на крилете на любовта заради връзката си с Крис Мартин, но сега има сериозен проблем, за който да мисли. Интернет потребител потвърди, че е пуснал голи снимки на няколко знаменитости, сред които и носителката на „Оскар“.

Хакерът успял да открадне кадри с голите тела на Дженифър Лорънс, Кейт Ъптън и други популярни дами. Представител на актрисата потвърди, че снимките, откраднати от акаунта на звездата в iCloud, са реални.

„Това е грубо нарушение на неприкосновеността на личния живот“, възмущава се говорителят пред HuffPost. „Властите са уведомени и ще преследват всеки, който поства откраднатите снимки на Дженифър Лорънс“, допълва още той.

От полицейското управление в Лос Анджелис обаче твърдят, че още не са запознати със случая. Съобщението от ФБР пък нито потвърждава, нито отрича хакерската атака. Apple отказват коментар.

Хакерът от своя страна твърди, че има още снимки и видеоклипове, които предлага да даде на медиите в замяна на пари. Певиците Виктория Джъстис и Ариана Гранде, които също са в списъка с голите снимки, отрекоха изобщо да съществуват техни кадри с подобно съдържание.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари