IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни и Амал ще се оженят до края на месеца

8 септември 2014 09 41

Двамата се сгодиха през април

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Джордж Клуни обяви, че той и любимата му Амал Аламудин ще се оженят във Венеция, Италия до края на този месец. Годениците, които са заедно от септември миналата година, са избрали тайно място в италианския град за своята сватбена церемония.

По време на речта си на събитието Celebrity Fight Night в Тоскана актьорът сподели на публиката: „Срещнах моята прекрасна бъдеща булка тук в Италия, затова ще се оженим във Венеция след няколко седмици“.

Джордж Клуни се сгоди за Амал през месец април и първоначално се смяташе, че двамата ще си кажат „да“ във вилата на филмовата звезда, разположена до езерото Комо в Италия. Говори се обаче, че актьорът е размислил, тъй като имотът е добре известен и няма да предостави достатъчно уединение за тяхната сватба.

Джордж и Амал планират сами да напишат своите брачни обети, които ще прочетат по време на романтична церемония само пред „шепа гости“. По-рано източник издаде по темата: „Това няма да бъде огромна холивудска сватба с Джулия Робъртс и Сандра Бълок, които долитат до Италия за една седмица...“.

Предстоящата сватба ще бъде втора за Клуни, който сключва брак с Талиа Балсам през далечната 1989 година. Двамата се развеждат през 1993 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари