IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон се прибра в САЩ заради бебето си

15 септември 2014 11 35

Актрисата е много развълнувана от факта, че вече е майка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Скарлет Йохансон стана майка преди едва десет дни. Известно време преди това обаче тя решила да напусне пределите на Европа и да роди дъщеря си Роуз в Ню Йорк. Актрисата взела това решение, за да може майка ѝ Мелани Слоун да бъде до нея, когато бебето се появи на бял свят.

Преди една година Скарлет се премести в Париж, за да бъде заедно със своя годеник Ромен Дориак. Явно обаче ролята ѝ на майка я е накарала да се прибере в родния си град в Америка в последните етапи на бременността ѝ.

Източник издаде: „Тя знаеше, че ще се чувства по-удобно в Съединените щати. Скарлет е развълнувана, че има момиче. Тя не иска да пусне бебето от ръцете си“.

Добрата новина за почитателите на звездата е, че тя не планира да излиза за дълго „по майчинство“. Всъщност Йохансон е заявила намерението си да се върне много скоро на работа. За малката Роуз пък ще се грижи нейният баща.

Източник сподели пред Us Weekly: „Ромен ще е щастлив да се грижи за Роуз, докато Скарлет е на снимачната площадка“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари