IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейството на Амал плаща сватбата ѝ с Джордж Клуни

18 септември 2014 06 30

Те държат на традициите

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Семейството на Амал Аламудин ще плати разноските по сватбата на адвокатката с Джордж Клуни. 53-годишният актьор има състояние, което се оценява на 180 милиона долара, но изглежда няма да се раздели дори и с малка част от него заради предстоящото щастливо събитие.

Родителите на Амал настояли да платят за пищната сватба на дъщеря си и холивудската звезда, която ще се състои във Венеция по-късно този месец, защото много държат на традициите. Източник сподели пред Us Weekly: „Достатъчно лудо, нейното семейство плаща за голяма част от нещата“.

Рамзи и Бария Аламудин също така помогнали на двойката да избере мястото и датата на сватбата. Майката на Амал работи като редактор в ливанския вестник Ал Хаят, докато баща ѝ е пенсиониран професор, който преподавал в Бейрут в кампуса на Американския университет.

Очаква се Джордж Клуни и Амал да си кажат „да“ на 27-ми септември. Сватбата ще бъде класна и с много малко гости. Според приближен до двойката актьорът е искал „само 60 истински приятели и семейството“. По-рано този месец холивудската звезда призна, че няма търпение да се ожени.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари