IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън е много влюбен в новата си приятелка

24 септември 2014 13 37

Актьорът излиза с певицата FKA Twigs

Робърт и новата му приятелка; Снимка: Splash News

Робърт и новата му приятелка; Снимка: Splash News

Робърт Патинсън е много влюбен в новата жена до себе си. Звездата от „Здрач“ излиза с певицата FKA Twigs, чието истинско име е Талия Барнет. За връзката на двамата се знае от началото на месеца и изглежда нещата между влюбените вървят повече от добре.

Робърт дори признал на приятелите си, че гледа на FKA Twigs толкова сериозно, колкото някога на бившата му любов Кристен Стюарт. Актьорът и колежката му бяха заедно в продължение на пет години до миналото лято, когато се разделиха окончателно.

Източник издаде пред HollywoodLife.com: „Роб е много влюбен в Талия. Той е влюбен в нейната красота, творчество и увереност. Той не се е чувствал по този начин отново след Кристен. Това е неговото момиче и Роб е горд да я показва“.

28-годишният актьор вече е запознал любимата си със своите приятели в Лос Анджелис и с радост ѝ показва забележителностите на града. Двамата дори бяха уловени от папараци да се разхождат през уикенда във Венис Бийч.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

.!. ( преди 9 години )
"..." като не те интересува, защо въобще си в този сайт и си правиш труда да коментираш?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
ne poznavam horata . a i ne me interesuvat kliuki za 4ujdi hora , Gledam si liubimia 4ovek , li4no
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар