IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс е най-добре облечената жена

3 октомври 2014 10 01

Актрисата измести колежката си Кристен Стюарт от върха

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс може и да падна два пъти – първия по стълбите, излизайки на сцената, за да получи своя „Оскар“ през 2013 година, а втория тази година на червения килим, но явно тези гафове не са замъглили перфектната визия на актрисата. Това не успяха да направят и изтеклите онлайн голи снимки на звездата от „Игрите на глада“.

Дженифър, която е почитателка на роклите на Dior, бе обявена за най-добре облечената жена според списание Glamour. Тя измести своята колежка Кристен Стюарт от върха и сега актрисата от „Здрач“ застава на номер три в класацията.

От изданието обясниха избора си така: „Не става въпрос за това, което тя носи, а за начина, по който го носи. Дженифър Лорънс направи роклите Dior да изглеждат толкова удобни, колкото анцузите“.

На второ място в списъка с 50-те най-добре облечени жени е класирана Лупита Нионго. Носителката на „Оскар“ впечатли всички с бледосинята си рокля Prada, която носеше на престижните награди, както и със зелената Dior, с която бе облечена на наградите БАФТА.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Това на снимката според вас е добре облечена жена, така ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар