IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер съжалява, че не се е запознала с Майкъл Джексън

14 октомври 2014 11 14

Уил Ай Ем предложил да я срещне с музикалната икона

Никол Шерцингер; Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер; Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер съжалява, че е пропиляла възможността да се срещне с Майкъл Джексън. Певицата разкри, че нейният колега Уил Ай Ем ѝ предложил да я запознае с Краля на попа, но тогава тя не се възползвала от предложението.

Красивата музикантка разкрива, че това е едно от решенията, за които тя наистина съжалява. Говорейки пред BBC Radio 2 Никол сподели: „Майкъл, това е нещо, за което съжалявам. Моят приятел Уил Ай Ем ми се обади и ми каза, че е в студиото заедно с Джексън и той искал да се запознаем“.

Причината, заради която Никол Шерцингер не отишла на срещата била, че се готвела за музикално шоу и трябвало да пази гласа си. „Не, гласът ми трябва да почива за утре. Ще се срещна с него другата седмица или нещо подобно“ – мислех тогава. Но аз така и не отидох и наистина съжалявам“, признава чаровната певица.

След като Никол подписа със Sony, сега работи по новия си албум. Нейната песен „Your Love“ се появи през лятото, а по-късно този месец се очаква да излезе вторият ѝ солов албум „Big Fat Lie“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари