IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери и Ник Кенън спорят за попечителството на кучетата си

20 октомври 2014 05 25

Подялбата на парите им не ги притеснява

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марая Кери и Ник Кенън са влезли в остър спор кой да вземе пълно попечителство над кучетата им при развода. Звездите имат куп четириноги домашни любимци със странни имена като Пау Джаксън Мътли, Пи Гор Джаксън, Джили Бийнс, Пипити Джаксън, Ча, Джаки Ламбчопс, Джейджей Спийк Бийн и т. н.

Двойката, която обяви раздялата си през август, има предбрачен договор, така че подялбата на 325 млн. британски лири, които притежават, не се оказа повод за драми. Звездите са родители и на 3-годишни близнаци – Марокан и Монро, грижите за които също са си поделили без проблеми, но въпросът с кучетата е сериозен и двамата са решени да се борят за тях до дупка, пише в. Sunday Express.

Марая преживява раздялата със съпруга си доста по-тежко от самия него. Певицата се е потопила в работа и прави концерт след концерт, за да се откъсне от драмите в личния си живот. Кенън от своя страна бе забелязан по-рано този месец да купонясва в нощен клуб в шумна весела компания по повод рождения си ден. Актьорът дори показа новата си татуировка, която представлява кръст с разпънатия на него Христос и е на мястото на името на Кери.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари