IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес и Орландо Блум са двойка?

22 октомври 2014 08 17

Двамата бяха забелязани на летището в Лос Анджелис

Селена Гомес; Снимка: Getty Images

Селена Гомес; Снимка: Getty Images

Упорито се носят слухове, че Селена Гомес и Орландо Блум са новата звездна двойка. Двамата се опитаха да останат инкогнито на летището в Лос Анджелис и избраха да не вървят заедно, а на няколко метра разстояние. Макар че няма конкретни доказателства, „уличаващи“ певицата и актьора, за близките отношения между двамата не се говори за пръв път.

Смята се, че Селена и Орландо заедно са се отправили към Канада за събитието We Day, след като музикалната звезда наскоро за пореден път се раздели с Джъстин Бийбър. Всъщност в странните отношения между Селена, Орландо и Джъстин се намесва и бившата съпруга на актьора – Миранда Кер, заради която се твърди, че беше скандалът между Блум и Бийбър това лято на Ибиса.

Интересното е, че на летището в Ел Ей Селена бе в компанията на Алфредо Флорес – един от най-добрите приятели на Джъстин Бийбър, но само на метри зад тях вървеше Орландо. По-рано тази година певицата и актьорът бяха снимани как заедно седят на тротоара за по цигара. Въпреки това източници тогава опровергаха между двете звезди да има някакъв романс. Освен това Орландо Блум продължава да бъде свързван с Ерика Паркър.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари