IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким ще обяви втората си бременност в риалити шоуто на Кардашян

4 ноември 2014 14 32

Дали Кание Уест ще става баща отново?

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Говори се, че Ким Кардашян планира да обяви втората си бременност в епизод на телевизионното шоу „Keeping Up With The Kardashians“. 34-годишната риалити звезда вече има 16-месечна дъщеря Норт със съпруга си – рапъра Кание Уест. Напоследък упорито се говори, че Ким очаква бебе номер две и че ще обяви щастливата новина именно в риалити предаването на своето семейство.

Според MediaTakeOut продуцентите на сериала са потвърдили, че съществува сценарий за един от предстоящите епизоди, в който Ким ще обяви на своите приятели и роднини, че е бременна. Въпреки това брюнетката не показва никакви признаци, че отново ще става майка.

Преди седмица риалити звездата дори сподели снимка в социалната мрежа, на която позира със стягащ корсет. Майката на Ким – Крис Дженър пък наскоро сподели колко е щастлива да бъде баба и даде да се разбере, че иска да се сдобие с още внуци в бъдеще.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари