IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън би представил FKA twigs на Кристен Стюарт

12 ноември 2014 09 47

Актьорът и певицата са заедно от няколко месеца

Талия и Робърт; Снимка: Splash News

Талия и Робърт; Снимка: Splash News

Робърт Патинсън не би имал проблем да запознае новата си приятелка FKA twigs с бившата си любов Кристен Стюарт. Изглежда актьорът напълно е преживял връзката си със своята колежка от филма „Здрач“ и тяхната раздяла през 2012 година.

Тогава Робърт и Кристен сложиха край на отношенията си, тъй като актьорът не можа да преживее изневярата на своята половинка с режисьора Рупърт Сандърс. Явно обаче Патинсън е оставил всичко в миналото, тъй като е готов да представи FKA twigs на Стюарт.

Източник сподели пред HollywoodLife.com: „Неизбежно е Роб и Кристен да не се срещнат. Талия е огромна част от живота му и ще живее с него, когато двамата са в Ел Ей. Роб няма проблем да ги запознае“.

Има голяма вероятност Робърт и FKA twigs да се сблъскат с Кристен, докато актьорът показва на новата си приятелка някои от любимите си места в Лос Анджелис. Оказва се, че настоящата къща на Патинсън е в близост до дома, където живее предишната му приятелка и двамата имат общи места, които обичат да посещават.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари