IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян ще подкрепи гола фотосесия на дъщеря си

21 ноември 2014 16 17

Риалити звездата ще застане зад Норт, ако реши да се съблече в далечно бъдеще

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Миналата седмица Ким Кардашян зарадва феновете си и шокира всички останали, появявайки се гола на корицата на списание. Мненията за нейната изява са доста противоречиви, но риалити звездата ни най-малко не съжалява за своето решение.

Ким дори споделя, че би подкрепила дъщеря си Норт, в случай, че когато порасне реши да се снима гола, също както своята популярна майка. 34-годишната Кардашян е категорична в решението си, заявявайки: „Аз ще я подкрепя във всичко, което реши да прави“ в ефира на австралийска радиостанция.

„Не правя нищо с намерението да приканвам друг човек да прави същото. Дори не се опитвам да правя подобно нещо. Правя нещата, защото се гордея с тях“, признава още съпругата на Кание Уест. Тя сподели също така, че сега харесва тялото си дори повече, отколкото преди да забременее и че голите снимки са начин да запази спомена за него, преди отново да забременее“.

Ким Кардашян; Снимка: Paper

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари