IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„One Direction“ поставиха световен музикален рекорд

27 ноември 2014 17 52

Всичките им четири албума дебютират под номер едно в US Billboard

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„One Direction“ се превърнаха в единствената група в света, чиито албуми до този момент винаги влизат в класацията на US Billboard директно на номер едно.

Последният им албум, озаглавен „Four“, дебютира на челното място, след като бе издаден на 17-ти ноември. Предишните три музикални проекта на групата се радват на същия успех.

Наред с голямото постижение, новият албум на „One Direction“ също застана на номер едно в iTunes в 85 страни. Петте момчета от Острова не спират с успехите, като на последните музикални награди в Лос Анджелис, те отново бяха победители с три награди.

От 2011 година насам тийнидолите издават нов албум всяка година. За това време те са спечелили едни от най-важните отличия за музиканти, сред които за изпълнител на годината, любима група и любим албум.

Освен това преди месец „One Direction“ бяха обявени за най-богатите млади британци. Спечелената от групата сума възлиза на 77,5 милиона паунда.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари