IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър изостави кучето си

1 декември 2014 14 45

Певецът „забравил“ да се върне за своя домашен любимец

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър отново показа колко е безотговорен. Макар един от любимците на тийнфеновете да е най-богатият артист под 30 години, 20-годишният певец за пореден път се държи като недорасло дете.

Джъстин изоставил кучето си Карма. Той оставил своя американски булдог при треньор на кучета през месец февруари, но така и не се върнал за него. Самият треньор Тревър Дверничък сподели пред Sun: „Това е като да заведеш детето си на училище и да не го прибереш обратно“.

Първоначално Тревър бил помолен да се грижи за домашния любимец на Бийбър в продължение на няколко седмици, за да може да го тренира достатъчно добре, преди певецът да си го вземе обратно.

Джъстин обаче не само не си прибрал обратно Карма, но и не отговарял на обажданията на треньора. Канадецът се сдоби с кучето си около Коледа през 2013 година. Тогава той дори помоли своите фенове да му помогнат в избора на име.

Това не е първият случай, когато Джъстин Бийбър показва липса на отговорност по отношение на своите домашни любимци. През декември 2012 година певецът даде хамстера си на случаен свой фен по време на концерт.

Той отнесе и глоба от 10 000 долара, тъй като изостави маймунката си в Германия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари