IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Майли е „виновникът“ за безкрайните ѝ купони

9 декември 2014 06 21

Майка му вини Сайръс

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Патрик Шварценегер е причината Майли Сайръс да се хвърля от купон в купон през последните седмици. Откакто двойката се събра, певицата постоянно качва снимки от различни партита, на които често е в скандално облекло.

Близък до двойката разкри, че звездата не се стреми да ядоса консервативната майка на любимия си, за която се говори, че не я одобрява за кандидат-снаха, а виновникът за буйните им изяви е самият Патрик.

„Патрик постоянно кара Майли да излизат и да се забавляват. Той лично организира вечери в различни заведения и стриптийз клубове, където се събират голяма компания и почти не си оставя време за сън“, каза източник пред TMZ.

Изглежда обаче у дома Патрик се държи като добро момче, защото майка му Мария хвърля цялата вина за разюзданото му поведение върху Майли.

„Партито за рождения ден на Майли направо я потресе. Тя бе отвратена от снимките с пениси, които видя в социалните мрежи. Мария се тревожи за лошото влияние на Майли върху сина ѝ и никак не я харесва“, каза още информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари