IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум иска да снима порно с елфи

20 декември 2014 07 05

Пошегува се, но феновете го окуражават

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Орландо Блум се оказа доста палав мъж, който има тайни планове да режисира порно! Звездата гостува на водещия Конан О’Брайън и разкри, че „Хобит“ наистина е последният филм от цялата история за „Властелинът на пръстените“, но все пак има надежда да излезе и друга лента, обвързана със сюжета.

С чувство за хумор Блум призна: „За съжаление, правата върху „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“ са на Толкин, но с колеги си говорихме, че може да направим нещо...например да си извадим айфоните и да заснемем история с елфите... те да бъдат наредени на полето и да правят тантрически секс, нещо такова“.

След думите му публиката избухна в смях, а водещият попита дали има идея за нещо като елфическо порно, на което Орландо отговори утвърдително.

Макар видимо звездата да се пошегува, мнозина коментираха на страницата на шоуто, че реализирането на подобна идея би се радвало на голям интерес.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

anonimen ( преди 9 години )
Уау дори не вярвам,че е възможно дори да го е казал.И все пак,ако го е казал,то е било шега,която никой не бива да взема на сериозно.Чудя се дали,ако има такова нещо,ще участва и той?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
=/= ( преди 9 години )
dale4 sam ot tezi temi , otdavna sam savsem li4no s drug 4ovek
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар