IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел отрича да е разделена с половинката си

29 декември 2014 08 40

Преди няколко дни се появиха подобни слухове

Адел; Снимка: Reuters

Адел; Снимка: Reuters

Британската сензация Адел отрича твърденията, че живее отделно от своя партньор Саймън Конеки, настоявайки че между тях нещата са повече от добре. Певицата и любимият ѝ имат двегодишен син на име Анджело, заради който всъщност Адел временно се оттегли от музикалната сцена.

Преди няколко дни се появиха слухове, че певицата и бащата на детето ѝ вече не живеят под един покрив, като Саймън се е изнесъл от общия им дом в Лондон и се е върнал в своето жилище в Брайтън, Южна Англия.

Източник сподели пред вестник Sun: „Не е ясно дали те са официално разделени, но те със сигурност не живеят заедно вече. В последните два месеца двамата не са прекарали реално никакво време заедно. Фактът, че Саймън се е преместил обратно в ергенското си жилище не предвещава нищо добро за техните отношения“.

Според същия източник Адел прекарва много време в компанията на майка си Пени и своите приятели в Лондон, докато половинката ѝ е на почти два часа от града. В неделя певицата публикува в своя профил в Twitter: „Просто исках да пожелая на всички весели празници и всичко най-добро за 2015! P.S. Саймън и аз все още сме заедно, не вярвайте на това, което четете“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Славко ( преди 8 години )