IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лоурънс и Крис Мартин се събраха отново?

4 януари 2015 07 01

Двамата не свалят ръцете си един от друг на интимна вечеря

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лоурънс и Крис Мартин май са подновили романса си. Двойката се раздели през октомври, но само преди няколко дни двамата са забелязани на интимна вечеря в Калифорния.

„Те бяха увлечени от разговора си и за тях не съществуваше никой друг. Двамата се гледаха в очите цяла вечер и не обръщаха внимание на никой друг“, сподели източник пред People.

Носителката на „Оскар“ и певецът прекратиха връзката си преди три месеца по инициатива на актрисата. Тя така и не можа да преживее факта, че той поддържа близки отношения с бившата си съпруга и майка на двете му деца Гуинет Полтроу.

Близки до дамата издадоха неотдавна, че тя не разбира връзката на Крис и блондинката и не се чувства сигурна в отношенията си с Мартин.

Междувременно Гуинет тръби нагоре-надолу колко много се стараят с Крис да създадат една здравословна среда за децата им, които да се чувстват обичани и защитени, въпреки факта, че родителите им вече не са заедно. Полтроу и певецът бяха семейство в продължение на десет години.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

=/= ( преди 9 години )
tezi ne gi poznavam i ne se interesuvam ot kliuki , az sam savsem li4no kazala sam s kogo i po kakvi pri4ini
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар