IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли отказва да влезе в клиника

6 януари 2015 06 57

Взимала социални наркотици

Майли Сайръс; Снимка: Reuters

Майли Сайръс; Снимка: Reuters

Майли Сайръс не крие, че експериментира с наркотици, но няма намерение да влезе в рехабилитационна клиника. Въпреки съветите на баща си Били Рей и други загрижени за нея, 22-годишната звезда твърди че няма проблеми с дрогата и не смята да лекува нищо.

Само преди няколко дни Сайръс скандализира обществото за пореден път, като пусна в социалните мрежи своя снимка, на която седи на бюро, а върху него се вижда бял прах и банкноти, от които се подава марихуана. Певицата отказа да коментира нападките, че е наркоманка и че трябва да се вземе в ръце, а нейни близки бяха категорични, че няма начин да влезе в клиника.

„Майли сподели, че много хора искат да я вкарат в рехабилитационна клиника, но това не е нещо, което я интересува“, разкри близък до звездата.

Неотдавна тя коментира веществата, които употребява, като ги определи като: „Това са щастливи наркотици, социални. Те те карат да искаш да бъдеш в компанията на приятели“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари