IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун се променя коренно заради Каруче

8 януари 2015 06 36

Тя е единствената

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Въпреки безкрайните сътресения във връзката им Крис Браун и Каруче Тран все още са заедно и ако зависи от певеца, това ще остане така завинаги. Бившият любим на Риана е твърдо решен да докаже на моделката, че я обича и че тя е жената на живота му.

„Крис и Каруче не са седнали да говорят за брак, но истината е, че за него тя е Единствената. Той смята, че има много какво да ѝ доказва и вече работи по въпроса. Зарече се, че няма да позволи нищо да разруши връзката му с нея“, сподели източник пред HollywoodLife.com .

„Основната му цел през тази година е да стане различен човек. Той иска да бъде успешен в професионален и в личен план и да отделя еднакво време и на двете неща. Той не иска повече да държи Каруче в ъгъла и вече е осъзнал, че без нея светът му може да бъде много тъмен и депресиращ. За пръв път той наистина откри своята сродна душа“, добави информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари