IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе е бременна?

12 януари 2015 15 30

Звездата сама провокира тези слухове

Бионсе; Снимка: Getty Images

Бионсе; Снимка: Getty Images

Понякога една снимка може да каже много повече, отколкото дори 1000 думи. Стига, разбира се, снимката да носи вярно послание. Съдейки по една от последните фотографии в профила на Бионсе в Instagram, певицата може би е бременна отново.

Вчера 33-годишната музикална звезда сама даде основа за нови спекулации, според които тя и съпругът ѝ Джей Зи са на път да станат родители на второ дете. На въпросната снимка певицата е заровена в пясъка, като пясъчното ѝ тяло е изваяно във формата на бременна жена.

Дали големият корем от пясък наистина е забавен начин Бионсе да сподели, че отново ще става майка, така и не става ясно. Към кадъра звездата не е написала нищо. На снимката освен талантливата музикантка се вижда и нейната 3-годишна дъщеря Блу Айви.

Това не е първият път, в който се говори, че Бионсе е бременна.

През месец септември миналата година Джей Зи разбуни духовете, като изпя „Защото тя е бременна с друго“ по време на техен общ концерт в Париж.

Дали това е начин Бионсе да сподели на света, че отново е бременна? Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Един як пръч ( преди 9 години )
Много се радвам че Бионсе пак е бременна.Ама...много се радвам.Предлагам да отворим банкова сметка и да и съберем парички за нова количка, памперси и детски храни.А клюкарката дето написа статията и нея бих я забременил.То всеки вече си пъха носа де не му е работа
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар