IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Уилямс: Бионсе не е бременна

13 януари 2015 13 55

Певицата опроверга появилите се слухове за своята близка приятелка

Мишел Уилямс; Снимка: Getty Images

Мишел Уилямс; Снимка: Getty Images

Преди няколко дни Бионсе публикува снимка в социалната мрежа, която веднага предизвика спекулации, че музикалната звезда е бременна отново.

И макар самата певица да се въздържа от коментар по темата, нейната близка приятелка и колежка Мишел Уилямс отрече евентуалната бременност на Бионсе.

„На първо място, ако се вгледате в снимката, коремът вероятно е разположен на мястото на коленете ѝ.... Просто спрете с това“, категорично заяви Мишел.

Освен това звездата от Destiny's Child подчерта, че съпругата на Джей Зи винаги е била много потайна относно своя личен живот.

Мишел дори припомни, че докато Бионсе вече бе бременна със своята дъщеря, в медиите продължавали да циркулират слухове, че тя всъщност изобщо не очаква дете.

С този пример певицата даде да се разбере, че хората не бива да вярват на всяко нещо, което прочитат и още веднъж потвърди, че бременността на Бионсе е измислица.

Бионсе; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Васко ( преди 9 години )