IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс отново се разголи

14 януари 2015 12 30

Този път за списание V

Снимка: V Magazine

Снимка: V Magazine

Във видеоклипа към своята песен „Wrecking Ball“ Майли Сайръс се съблече чисто гола и явно това ѝ хареса. Певицата, известна със своето скандално поведение, още един път шокира почитателите си и възмути хората, след като засне гола фотосесия за списание V.

И макар до този момент да си мислехме, че Майли едва ли може да ни изненада по-негативно, ето че тя отново успя да го направи! Освен, че я показва почти както майка я е родила, новата фотосесия на музикалната звезда дори не може да се нарече естетска.

Напротив, снимките са заснети с идеята да бъдат възможно по-естествени, дори наподобяващи ефекта на селфитата. 22-годишната Майли, разбира се, умее да позира провокативно и този път се е справила добре с тази задача.

Ако смятате, че сте готови за още разголени снимки на Майли Сайръс, влезте в нашата галерия и разгледайте останалите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

vvv ( преди 9 години )
тази е егати скелета, прилича на затворник мъж от освиенцим . Няма нищо сексапилно в голотията и, смешно е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
teraflop ( преди 9 години )
Не виждам нещо толкова еротично в голото тяло на Майли.Тя сега открива голотата си и й е интересно да се лиготи.Да прави напук и да се обозначава.Затова и нарича гърдичките си ЩАСТЛИВИТЕ ЗЪРНА.Две зрънца и коремче,малко пяна и татуировки,голяма работа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар