IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън похвали Джоли

18 януари 2015 06 34

Била невероятен режисьор

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли най-накрая сключиха негласно примирие. Бившата и настоящата съпруга на Брад Пит бяха сред номинираните и гостите на тазгодишните награди на филмовите критици и макар да не си размениха и дума, не създадоха повод за скандал и интриги.

Малко след събитието Приятелката дори призна, че враждата ѝ с Джоли е „глупава“ и похвали уменията на Анджелина зад камерата.

Екранната Лара Крофт е режисьор на лентата „Unbroken“ и дори се бореше за статуетка в категорията за най-добър режисьор.

„Филмът е красив и невероятен. Тя е свършила страхотна работа. Мисля, че е време да започнем да празнуваме добрата работа и да спрем с тази глупост“, сподели Анистън по повод работата и отношенията си с Джоли.

Дженифър призна, че ѝ е писнало медиите да я изкарват като жертвата на Анджелина, която отмъкна съпруга ѝ през 2005 г.

„Мисля, че нещата вече отиват към своя край. Уморително е. Това е като стара обувка. Нека си купим нов чифт лъскави обувки“, заяви актрисата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

=/= ( преди 9 години )