IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм няма търпение да стане на 40

29 януари 2015 14 00

Звездата обаче не планира голямо парти

Дейвид Бекъм; Снимка: H&M

Дейвид Бекъм; Снимка: H&M

Дейвид Бекъм няма търпение да навърши 40 години. Пенсионираният футболист, който има рожден ден на 2-ри май, споделя, че не се страхува от остаряването.

„Аз не съм притеснен от това, че ще стана на 40. Хората продължават да ме питат как се чувствам на почти 40 години, а аз им отговарям, че се чувствам добре и дори нямам търпение да ги навърша“, разказва спортната звезда.

Дейвид сподели още, че няма да прави голямо парти по случай своя рожден ден, тъй като не обича прекалено голямото внимание. По тази причина футболистът е решил да заложи на тиха вечеря с приятели.

На въпроса какво смята за дебютната рекламна кампания на Джъстин Бийбър за Calvin Klein Бекъм сподели пред E! News: „Не е зле, не е зле изобщо. Той изглежда добре в тези реклами на бельо. Той изглежда много добре“.

Тази седмица Дейвид Бекъм промотира своето уиски Haig Club в САЩ и сподели, че не е искал да рекламира алкохол в миналото. Причина за това бил фактът, че бившият футболист не чувствал, че подобно нещо ще бъде правилно, докато още е професионален спортист.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Лина ( преди 9 години )
Бекъм изглежда на около 50 ,а не на 40 г.hogz
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар