IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд напълно променила живота на Джони Деп

13 февруари 2015 15 32

Двамата сключиха брак миналата седмица

Амбър и Джони; Getty Images

Амбър и Джони; Getty Images

Амбър Хърд „вълнува“ своя любим Джони Деп по всеки възможен начин и напълно е променила неговия живот. Неслучайно актьорът, който дълги години отказваше да се ожени, реши да сключи брак именно с красивата актриса.

Приближен до звездната вече семейна двойка сподели: „Амбър е най-голямото романтично предизвикателство за Джони. Нейното присъствие промени живота му. Тя не е финансово зависима от него и това му харесва“.

Друг приятел на холивудските звезди разкри пред списание PEOPLE: „Амбър вълнува Джони на всяко ниво. Тя е активна, талантлива и пълна с живот. Той е лудо влюбен“.

Деп и Хърд се ожениха миналата седмица, като влюбените решиха да отпразнуват щастливото събитие с две различни церемонии. Първата (гражданската) се състоя в дома на актьорите в Лос Анджелис, а втората – на частния остров на Деп на Бахамите.

Сред гостите на плажната сватбена церемония били сестрата, майката и бащата на очарователната Амбър, както и двете деца на Джони Деп (от връзката му с Ванеса Паради).

Източник издаде подробности за сватбата: „Гостите си почиваха на плажа, забавляваха се, като се гмуркаха във водата с шнорхел, както и се радваха на храна, приготвена от лични готвачи. Всеки си изкара чудесно. Имаше много хубава празнична атмосфера“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
nito poznavam tezi na snimkata , nito imam tehnia na4in na jivot
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар