IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иги Азалия напусна Twitter

21 февруари 2015 06 25

Ядоса се, че коментират целулита ѝ

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Певицата Иги Азалия побесня, след като разбра, че медиите се занимават с нейния целулит. Звездата наскоро се завърна от почивка на Хавай, където релаксира с гаджето си Ник Янг и веднага се сблъска с негативните коментари относно физиката си.

По време на ваканцията ѝ медиите се напълниха с папарашки снимки, на които блондинката събира тен край басейн и ясно се вижда портокаловата кожа, покриваща бедрата ѝ дупето ѝ. Тялото на звездата стана повод за сериозни дебати в мрежата и феновете ѝ не можеха да повярват че задните ѝ части изглеждат по толкова брутален начин.

„Тъкмо се прибрах от почивка и разбрах, че очевидно е шокиращо за хората да видят жена с целулит. Чувствам се омърсена и огорчена от това, което прочетох онлайн. Кара ме да се ядосвам, а не искам да бъда такъв човек.

Обещавам да се постарая да запазя усмивката на лицето си. Искам феновете ми да знаят, че си взимам почивка от социалните мрежи.

Искам да бъда щастлива, а тук се сблъсквам с много негативизъм. Вече мениджърите ми ще се занимават с моите профили. Интернетът е най-грозното отражение на човешкия ум!“, написа в страницата си звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари