IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън иска да се ожени за приятелката си

4 март 2015 16 30

Актьорът и FKA twigs са заедно от седем месеца

Робърт и FKA twigs; Снимка: Splash News

Робърт и FKA twigs; Снимка: Splash News

Робърт Патинсън иска да се ожени за приятелката си – музикалната звезда FKA twigs. Говори се, че актьорът е подарил бижута на любимата си още в края на месец декември миналата година. С този жест той е заявил любовта си към нея и е показал своите сериозни намерения.

Според източник на E! News, Талия Барнет, както е истинското име на певицата, е много щастлива от развитието на отношенията ѝ със звездата от „Здрач“, но подаръците на Робърт не означават, че двамата планират да се сгодят скоро.

Въпреки това приближен до двойката разкри пред списание People: „Той (Патинсън) иска да се ожени за нея. Те са неразделни, когато са заедно. Те живеят в къщата му“.

Двойката дори прекара известно време със семейството на 28-годишния актьор в Англия, а друг източник сподели наскоро, че двете по-големи сестри на актьора, Лизи и Виктория, „напълно одобряват“ отношенията му с 27-годишната FKA twigs.

Робърт и Талия са заедно от седем месеца. За последно двамата бяха забелязани на афтърпарти след наградите БРИТ.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
nito poznavam horata , nito se interesuvam ot kliuki
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар