IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл и Кара Делевин се скараха жестоко

10 март 2015 14 15

Причината е не мъж, а самата Риана

Кара Делевин; Снимка: Getty Images

Кара Делевин; Снимка: Getty Images

Наоми Кембъл и Кара Делевин се скарали жестоко в неделя вечерта (08.03.). Двата супермодела присъствали на едно и също парти, организирано от списание Garage, в парижкия нощен клуб Castel.

Именно там избухнал скандалът между Наоми и Кара, причина за който се оказала Риана. Инцидентът дори не се ограничил само в словесни нападки, а двете дами си разменили и физически такива.

Ето и какво сподели очевидец по темата: „Наоми беше ядосана, защото мислеше, че Кара е казала нещо негативно за Риана. Тя обвини Кара в „неуважение“ към Риана и започна да ѝ крещи. След това я блъсна, като Кара се дръпна назад“.

Скандалът между двата модела ескалирал допълнително, след като 22-годишната Делевин се опитала да отскубне от удължената коса на 44-годишната Кембъл.

Все още не е ясно какво точно е казала Кара по адрес на Риана, което толкова много е вбесило Наоми, за която се знае, че по принцип има по-буен нрав.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари