IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс и Джейми Фокс отново разбуниха духовете

24 март 2015 16 30

Появи се снимка на двамата актьори, на която се държат за ръце

Кейти и Джейми; Снимка: Splash News

Кейти и Джейми; Снимка: Splash News

Отскоро в медийното пространство е пълно с догадки дали Кейти Холмс и Джейми Фокс наистина са нещо повече от просто приятели.

От една страна приближени до звездите издават, че двамата поддържат тайна връзка вече от около година и половина, докато актьорът твърдо отрича отношенията между него и бившата съпруга на Том Круз да са нещо повече от професионални и приятелски.

Нова снимка на Кейти и Джейми обаче допълнително разбуни духовете, тъй като на нея се вижда как актьорите са се хванали за ръце, а краката на Фокс също почти докосват тези на колежката му. По всичко личи, че двете звезди се чувстват много добре заедно.

„Ние сме просто приятели. В интерес на истината, Антъни Зуикър, създателят на „От местопрестъплението“, ни предложи анимационен проект. Работим върху това. Опитват се да ни свържат романтично от три години насам. Добри истории, предполагам... Това е просто част от живота ни, част от бизнеса“, сподели наскоро 47-годишният Джейми Фокс.

Кейти Холмс, която се разведе с Том Круз през 2012 година след шест години брак, все още не е коментирала тиражираните слухове по свой адрес. От брака си със звездата от „Мисия невъзможна“ актрисата има 8-годишна дъщеря.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne poznavam tezi hora , ne se interesuvam ot kliuki
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар