IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън се раздели с приятелката си

27 март 2015 15 15

Английският певец пак е необвързан мъж

Атина и Ед; Снимка: Instagram

Атина и Ед; Снимка: Instagram

Ед Шийрън разкри, че се е разделил с приятелката си Атина Андрелос по време на интервю за австралийско радио. Певецът и вече бившата му любима имаха връзка в продължение на една година.

24-годишният музикант всъщност сподели, че е необвързан от около месец, тъй като отношенията му с Атина са приключили малко след наградите БРИТ в края на февруари.

Говори се, че Ед и бившата му приятелка са се разделили именно заради поведението му след британските музикални награди. Папараци бяха хванали Шийрън във видимо нетрезво състояние след края на афтърпартито.

Източник издаде пред списание Heat: „Последната капка беше афтърпартито. Това беше комбинацията от твърде многото алкохол, който Ед изпи и фактът, че не можа да се справи с едно момиче, което цяла вечер го притесняваше“.

Атина и Ед; Снимка: Instagram

В денят след наградите БРИТ Атина откарала певеца до летището и двамата се разбрали да си вземат почивка. „Не става въпрос за неговата слава, а за това как той се държи с другите хора, с момичетата“, допълва източникът.

Преди време Ед Шийрън излизаше с Ели Голдинг, но връзката им приключи зле, вероятно заради изневяра от страна на певицата. Говори се, че музикантът е имал любовни отношения и с Тейлър Суифт.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари