IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт прекарва свободното си време с Калвин Харис

3 април 2015 11 30

Двамата са новата звездна двойка в света на музиката

Тейлър и Калвин; Снимка: Splash News

Тейлър и Калвин; Снимка: Splash News

Тейлър Суифт иска да прекара колкото може повече време с новия си любим Калвин Харис. И макар първоначално да се говореше, че певицата предпочита връзката ѝ с 31-годишния диджей да се развива бавно, сега тя отчаяно се опитва да намери достатъчно време за гаджето си.

Източник сподели по темата: „Тейлър иска да прекара толкова време, колкото е възможно с Калвин, преди тя да замине на турне. Така че този месец всичко е свързано с Калвин“.

Говори се, че 25-годишната певица, която в миналото е имала романси с Джон Майер, Хари Стайлс и Тейлър Лаутнър, е „поразена“ от диджея и дори той вече е получил одобрението на нейните приятели.

„Те са наясно, че Калвин се държи страхотно с Тейлър, тя им разказа за неговите добри маниери, така че мисля, че той може да е подходящ за нея“, сподели приближен до музикалната звезда пред HollywoodLife.com.

Говори се, че Калвин Харис е започнал да ухажва певицата с текстови съобщения след наградите БРИТ, които се проведоха в края на месец февруари.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари