IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун отчаян да си върне Каруче

5 април 2015 06 07

Тя го наказа с пълно мълчание

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Крис Браун е готов на всичко, за да си върне Каруче Тран, издадоха близки до певеца пред TMZ. Звездата се опитвал по всякакъв начин да осъществи контакт с моделката, но тя го наказвала с пълно мълчание.

Крис всеки ден ѝ звънял поне десет пъти по телефона, пращал съобщения и дори започнал да я следи в социалните мрежи и да харесва и коментира нейни статуси и снимки, ала Тран била несклонима.

Миналия месец Каруче окончателно заряза певеца, след като разбра, че той е баща на 9-месечната Роялти. Майката на бебето е моделът Ниа, която от години се движела в кръга на Браун. Новината дошла като шок за Каруче, която търпя изцепките му повече от 3 години и дори беше до него, когато той я вкара в любовен триъгълник с Риана.

Крис бил отчаян от нежеланието на бившата му да говори с него, но се заклел пред близки, че няма да погледне друга, защото рано или късно Тран щяла да му прости и да се върне при него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари