IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

FKA twigs иска деца от Робърт Патинсън

9 април 2015 13 00

Двамата вече са сгодени

Робърт и FKA twigs; Снимка: Splash News

Робърт и FKA twigs; Снимка: Splash News

Миналата седмица се заговори, че Робърт Патинсън е предложил брак на своята любима FKA twigs. И макар че двойката не е потвърдила официално тази информация, в медийното пространство се появи информация, че певицата дори иска да създаде семейство с актьора.

Източник сподели пред списание People: „Тя наистина иска деца“. Същият човек разкри също така, че плановете на Талия (както е истинското име на музикалната звезда) и Робърт да сключат брак през лятото „не са категорични“.

Приближени до бившата голяма любов на Патинсън – Кристен Стюарт, пък споделиха, че актрисата не се чувства зле заради новата връзка на колегата си от „Здрач“. Двамата бяха двойка в продължение на четири години, след като се запознаха по време на снимките на „Здрач“.

Връзката им обаче приключи трагично през 2012 година, след като се разбра, че Кристен е изневерявала на Робърт с режисьора Рупърт Сандърс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари