IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Роуз се хвърли в обятията на друг рапър

28 април 2015 15 30

Неговото име е Машин Гън Кели

Амбър и Машин Гън; Снимка: Splash News

Амбър и Машин Гън; Снимка: Splash News

Наскоро Амбър Роуз разкри, че се надява да се помири със своя съпруг Уиз Калифа. Появиха се дори слухове, че двамата отново са се събрали. Изглежда обаче това не е вярно и дори Амбър вече е намерила любовта в лицето на друг рапър, а именно – Машин Гън Кели.

31-годишният модел е забелязана в обятията на 25-годишния музикант на американско летище. Той дошъл да я вземе, след като Роуз се прибрала в родната Америка след посещение във Великобритания. Двамата били снимани, докато чакат багажа на Амбър.

Моделът с „пищни форми“ и рапърът, чието истинско име е Ричард Колсън Бейк, не се появяват заедно за пръв път на публични места. По-рано Амбър и Машин Гън бяха засичани да вървят по улицата, хванати ръка за ръка. Все още нито един от двамата не е потвърдил тяхната връзка.

Амбър Роуз има двегодишен син от Уиз Калифа на име Себастиан. Двамата сключиха брак през месец август 2013 година, а миналата година моделът подаде молба за развод.

Интересен факт е също така, че новият любим на Амбър и бившият ѝ съпруг имат съвместна песен, издадена през 2013 година (Mind of a Stoner).

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари