IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън и FKA Twigs вече планират сватбата си

6 май 2015 10 37

Двамата искат да се оженят през август

Робърт Патинсън и FKA Twigs; Снимка: Getty Images

Робърт Патинсън и FKA Twigs; Снимка: Getty Images

Едва преди месец стана ясно, че Робърт Патинсън и любимата му FKA Twigs са се сгодили, а ето че двамата вече са започнали с плановете за своя голям ден.

Говори се, че актьорът и Талия Барнет, както е истинското име на певицата, възнамеряват да си кажат „да“ в Лондон по време на интимна сватбена церемония.

Източник сподели пред списание Grazia: „Талия иска да се омъжи по-рано, отколкото по-късно. Тя иска малка церемония, обяд в пъб и празненство с приятелите ѝ. Те говорят за месец август“.

27-годишната FKA Twigs, известна със странния си и ексцентричен стил, също така не планира да носи бяла рокля на сватбата си.

„Талия не възнамерява да носи бяло. Тя иска това да бъде забавно и различно преживяване“, допълва още приближеният до двойката.

От друга страна семейството на Робърт Патинсън предпочита сватбата им да бъде по-традиционна, като дори роднините на актьора вече са се спрели на катедрала.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари