IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

FKA Twigs е готова да я обиждат, щом е с Робърт Патинсън

18 май 2015 16 00

Певицата смята, че връзката ѝ си струва и е готова да плати цената

Робърт Патинсън и FKA Twigs; Снимка: Getty Images

Робърт Патинсън и FKA Twigs; Снимка: Getty Images

На FKA Twigs не ѝ пука, че я обиждат, щом е с любимия си Робърт Патинсън. Заради него и тяхната връзка, музикалната звезда е готова да понесе всички обиди по свой адрес. Певицата смята, че отношенията ѝ с актьора от „Здрач“ си струват, затова не се интересува от обидите, които получава.

Откакто започна да излиза с холивудската звезда през миналата година, FKA Twigs стана обект на омраза от страна на феновете на Патинсън. „Наистина е трудно. Дори не мога да започна да обяснявам колко ужасно е всичко. Но си струва. Аз съм много щастлива“.

27-годишната певица, която е сгодена за Робърт, споделя още пред вестник New York Times: „Това те кара понякога да искаш да спреш всичко. Да си забиеш лицето в огледалото... Хората са безмилостни. Мога да танцувам и да им докажа, че не съм маймуна“.

Наскоро източник, близък до двойката призна, че актьорът е толкова влюбен в своята годеница, че не желае да сключва предбрачен договор с нея. „Роб е голям традиционалист и е лудо влюбен в нея, така че той не смята, че е необходимо подобно нещо. Той следва сърцето си, а не мисли с главата си“, разкрива източникът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари