IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким ражда до края на годината

2 юни 2015 05 24

Бебето било заченато през март

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

През уикенда Ким Кардашян зарадва семейството и феновете си с новината, че е бременна отново, ала това бе цялата информация за предстоящото събитие. Звездата сподели в ефира на риалитито си Keeping Up With the Kardashians, че кръвният ѝ тест е положителен и докара почти до истерия сестра си Клое. Близки до г-жа Уест разкриха, че всъщност тя е забременяла през март, така че бебето се очаква до края на годината.

В неделния епизод на шоуто физикът Джон Едуард сподели на Ким, че вижда числото 3, но не може да уточни за какво се отнася. От кръга на Кардашян споделиха, че тя била впечатлена от думите и била убедена, че 3 е месецът, в който е забременяла т. е. март.

Само преди две седмици брюнетката сподели, че е имала неуспешен опит за инвитро, който я оставил напълно съкрушена. Ким отдавна мечтае за второ и прави опити за братче и сестриче на 23-месечната Норт от миналата година.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари