IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс не иска връзката ѝ с Крис Мартин да бъде публична

2 юни 2015 11 30

Актрисата предпочита отношенията им да останат в „тайна“

Крис и Дженифър; Снимка: Tumblr

Крис и Дженифър; Снимка: Tumblr

Дженифър Лорънс и Крис Мартин имат връзка от около година, но избягват да афишират любовта си на публични места, където може да ги „дебнат“ фотографи. Може би причината е в актрисата, която иска да запази отношенията си с певеца в „тайна“.

Носителката на „Оскар“ предпочита връзката ѝ с музикалната звезда да не става публична, след като видяла каква медийна истерия предизвикало обявяването на раздялата му с Гуинет Полтроу.

Източник сподели пред X17 Online: „Тя наистина има чувства към Крис – просто иска да запази връзката им в тайна, защото видя какво се случи с Гуинет Полтроу и не иска да бъде част от подобна преса“.

Всъщност Дженифър Лорънс и любимият ѝ Крис Мартин наистина се стараят да стоят далеч от обективите на папараците, макар че все пак имат някои публични изяви заедно. През изминалия уикенд двойката била забелязана да напуска концерт на U2 в компанията на фронтмена на бандата Боно, като всички заедно се отправили към афтърпарти.

Преди време пък източник, близък до Дженифър и Крис, сподели, че звездите са много щастливи и нямат проблеми с факта, че и двамата имат много натоварени работни графици.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари