IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон се радва, че става на 40

22 юли 2015 08 45

Актрисата все още не знае къде и как ще празнува

Чарлийз Терон; Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон; Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон не е като по-голямата част от жените по света, които се страхуват от остаряването. Напротив, актрисата е „много щастлива“, тъй като следващия месец ще навърши 40 години!

Холивудската звезда, която се раздели с годеника си Шон Пен през май, настоява, че не се бои от предстоящия ѝ рожден ден на 7-ми август. „40-те са страхотни. Хората са толкова загрижени за мен. Всичко е наред!“, споделя очарователната Чарлийз.

„Аз съм толкова щастлива, че навлизам в 40-те си години, а не съм още на 20. Сега не се притеснявам дали ще вляза в тесните си дънки или дали мога да отида в този клуб. Много е хубаво да обичаш дивана си, да правиш сандвичи със сирене и просто да се радваш на живота, наистина е страхотно“, допълва още актрисата.

Звездата, която има 3-годишен осиновен син, разкрива още пред E! News, че все още не знае къде и по какъв начин ще отпразнува своя празник.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари