IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Мартин и Дженифър Лорънс отново се разделиха

27 август 2015 07 04

Говори се, че певецът вече излиза с друга актриса

Крис и Дженифър; Снимка: Tumblr

Крис и Дженифър; Снимка: Tumblr

Крис Мартин и Дженифър Лорънс бяха заедно в продължение на една година, като през тези 12 месеца няколко пъти се разделяха и събираха отново. Изглежда двете звезди за пореден път са сложили край на отношенията си.

Според приближени до бившата двойка Крис е този, който се опитвал двамата с Дженифър да запазят връзката си, но актрисата била уморена от отказа на любимия си да се обвърже по-сериозно с нея.

Оказва се, 38-годишният певец и актрисата, която този месец трябва да навърши 25 години, са прекратили романса си отчасти и заради своето забързано ежедневие.


„Крис не иска връзката им да приключва, но той трябва да бъде гъвкав, за да може да вижда семейството си колкото е възможно повече, съчетавайки го със собствения си работен график“, обяснява източник.

Същият споделя също така, че вокалистът на Coldplay е „луд“ по Дженифър Лорънс, но иска да има свободата да прави това, което пожелае. Миналата седмица пък Крис Мартин бе забелязан в компанията на друга актриса в Ню Йорк, а именно Анабел Уолис.

„Той превъзмогна бързо Дженифър и се среща с Анабел от около месец. Той я посети, докато тя снимаше във Ванкувър и наистина я харесва“, издаде източник.

Новата любима на Крис Мартин - Анабел; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари