IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Таткото на Бийбър се гордее с размера на пениса му

11 октомври 2015 05 38

Похвали го в мрежата след папарашките снимки в Бора Бора

Снимка: Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

Джъстин Бийбър заплаши медии със съд, след като по-рано тази седмица в пресата излязоха няколко негови чисто голи папарашки снимки, правени по време на почивката му в Бора Бора. Таткото на звездата обаче изглежда не е никак разстроен от факта, че синът му е лъснал неволно дибидюс пред целия свят. Не само това, ами Джеръми Бийбър дори разкри, че се гордее с мъжкото достойнство на своя наследник.

„Джъстин, с какво го храниш това нещо?“, написа в мрежата бащата на звездата и прикачи към поста хаштаг „горд татко“.

Източник разкри пред TMZ, че докато в началото Джъстин бил бесен от излизането на кадрите, сега вече мислел по друг начин, защото те били ласкателни и го определяли като „силно надарен“.

Освен това според него снимките били доказателство, че пакетът му не е увеличаван с Фотошоп за рекламната кампания на бельо на Calvin Klein, чието лице е певецът. След като той лъсна по боксерки, тръгнаха упорити слухове, че мъжкото му достойнство е било обработено дигитално, за да изглежда по-мъжествен и секси, които той още тогава яростно отрече.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари