IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс е най-ценната звезда в Холивуд

17 ноември 2015 09 55

Актрисата печели отличието за втора поредна година

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс може и да е необвързана и самотна, но определено не страда от липса на любов от страна на феновете си. Актрисата бе обявена за най-ценната филмова звезда.

Наградената с „Оскар“ американка заема челната позиция в тази класация за втора поредна година и си спечели отличието „водеща филмова звезда на своето поколение“.

Наскоро списание Forbes обяви Дженифър Лорънс и за най-добре платената актриса в света. Само за последната година 25-годишната звезда спечели над 50 милиона долара.

Последното отличие на актрисата е базирано на резултатите ѝ в световния боксофис, нейните появи в медийното пространство, критичното отношение към нея и това колко е харесвана.

На второ място в списъка с най-ценните звезди на Холивуд застава Робърт Дауни-Джуниър, а на трето е Леонардо ди Каприо. Тримата първенци са последвани от Брадли Купър, Дуейн Джонсън и Том Круз.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари