IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън след „Петдесет нюанса сиво“: Мъжете бягат от мен!

10 февруари 2016 09 10

Хората вярвали, че е перверзна в секса и в живота

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дакота Джонсън направи огромен пробив на големия екран с ролята си на Анастейша в лентата „Петдесет нюанса сиво“ по романа на Е. Л. Джеймс. Актрисата обаче сподели, че професионалните ѝ успехи влияят зле на личния ѝ живот.

Миналата година дъщерята на Мелани Грифит се раздели с приятеля си Мат Хит и оттогава няма късмет в любовта. Според нея причината се дължи и на участието ѝ в еротичната лента, където играе невинна студентка, която се потапя в света на садо-мазото, влюбвайки се в перверзния милиардер Крисчън Грей.

„Някой хора мислят, че и в живота се интересувам от такива неща, но това не е така. Като актриса аз се преструвам на екрана. Но предполагам, че като много мои колеги съм заблудила публиката, че приличам на героинята си“, призна пред Daily Mirror Джонсън.

И все пак Дакота е намерила решение на проблема със самотата и начини да се разсейва и да не страда, че е необвързана.

„Животът ми се промени драматично. Има дни, в които се чувствам самотна, но започвам да гледам филми и да чета книги и съм щастлива, че имам времето да правя тези неща. Оценявам свободата си. За щастие, работата много ме разсейва и не мисля за личния си статус много често. В момента съм се фокусирала върху кариерата си“, добави актрисата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари