IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Игра на корони: Камила саботирала влизането на Кейт в семейството

15 юни 2016 07 40

Съпругата на Чарлз завиждала на снаха си за нейната младост и красота

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Петнадесет години тайна завист и ненавист – това таи Камила Паркър към своята доведена снаха Кейт Мидълтън. 68-годишната съпруга на принц Чарлз до ден днешен не можела да преживее факта, че тя не е най-харесваната и красива жена в кралското семейство. Ала въпреки многобройните си опити да саботира влизането на Кейт в него, така и не успяла, пише британският автор Кристофър Андерсен в новата си книга „Игра на корони“ (Game of Crowns).

Убий я с внимание! Това била идеята на Паркър, която се запознала с невинната Мидълтън, още когато тя била обикновена студентка в университета Сейнт Андрюс. Тогава Камила обърнала специално внимание на младата жена и дори си спечелила възхищението ѝ.

Тайната ѝ цел обаче била да проучи внимателно Кейт, за да може да я отстрани по-лесно от полезрението на принц Уилям, се казва още в творбата.

„Камила открай време се вълнува от любовния живот на Уилям и му гласеше по-аристократична булка. Всички знаят, че тя е сноб и до ден днешен постоянно мърмори без повод, че Кейт не е достойна да бъде в кралското семейство, защото е от работническата класа. Камила искаше Уилям да си вземе булка с кралска кръв от европейска уважавана фамилия“, пише Андерсен.

Според него истинската причина за ненавистта на Паркър към Мидълтън е, че „тя няма да позволи да бъде засенчена от по-красива и млада жена като Кейт“.,

През 2005 г. Камила изрично забранила присъствието на Мидълтън на сватбата си с Чарлз, за да бъде фокусирано цялото внимание към нея. През 2007 г. тя успяла да изманипулира и младия принц Уилям да скъса с любимата си след 6-годишна връзка, но за нейно нещастие двамата подновиха романса си и през 2011 дори сключиха брак. В момента кралските особи се радват на щастлив семеен живот и две дечица – принц Джордж (2) и принцеса Шарлот (11 месеца).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари