IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли се изплаши преди сватбата

10 юли 2016 16 10

Певицата не иска да е примерна домакиня, чуди се дали да поеме риска!

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт трябва да се венчаят тази година и за момента подготовката по сватбата тече усилено. Проблемът е, че този път не австралиецът, а певицата има съмнения дали бракът им е правилната стъпка. Близки до блондинката разкриха пред RadarOnline, че тя съвсем не е сигурна дали иска да бъде г-жа Хемсуърт и причината е, че не се вижда в образа на перфектната домакиня занапред.

„Подготовката за сватбата върви по план и тя ще се случи, но с приближаването на събитието Майли става все по-нервна и притеснена. С Лиъм се разминават в много от своите житейски виждания и тя започна да осъзнава, че може да ѝ се наложи да живее в лъжа до края на живота си“, разкри човек от обкръжението на звездата пред медията.

Когато 26-годишният актьор заряза Сайръс през 2013, тя бе съсипана.

„Лиъм я остави, защото искаше тя да порасне. И Майли го направи по много начини. Тя направи какво ли не, за да се впише в образа на перфектната половинка, който той си е изградил. За съжаление, никой не мисли, че тази промяна ще продължи вечно, защото това не е нейната истинска същност. Лиъм иска от нея да бъде перфектната домакиня и съпруга, докато тя не е сигурна, че е готова да се „кротне“ и да роди деца. Няма съмнение, че Майли го обича много, ала бракът им е обречен на провал“, добави източникът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари