IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма скочи в зеленчуците на филмова премиера (ВИДЕО)

11 август 2016 09 40

Актрисата опипва плюшени играчки и позира с дини и зелки

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Салма Хайек е участвала в куп екшъни, трилъри и драми, ала комедията си остава нейната стихия. Чаровната латина за пореден път доказа, че има уникално чувство за хумор като се метна в щайги с плодове и зеленчуци на официалната премиера на детския филм Sausage Party, в който озвучава героинята Тереса Тако.

За разлика от много други бляскави кино премиери, тази приличаше по-скоро на посещение на пазар, тъй като фонът бяха сергии с различни плодове и зеленчуци, а пред камерата постоянно минаваха плюшените герои от продукцията. Хайек разбира се не пропусна да опипа палаво част от тях, а също така позира с дини и зелки, които вдигаше на нивото на бюста си закачливо.

49-годишната звезда си партнира в лентата със Сет Роджен, Пол Ръд, Майкъл Кера, Дани МакБрайд и Ник Крол и призна, че работата с тях е невероятно изживяване.

Мексиканката добави още, че героинята ѝ е доста палава и за пръв път ѝ се случва толкова разкрепостена роля.

Детският филм вече получи известна критика и цензура заради закачливите реплики и поведение на героите. Продукцията е пародия на филмите на Дисни и Пиксар и е класифицирана като R-rated анимация.

„Честно казано съм шокирана какво ни се размина, само защото става въпрос за храна. Не знам как ме привлякоха да участвам, мисля че бях хипнотизирана… Аз съм едно палаво, палаво тако. Тя е лошо момиче по различен начин. Това е най-палавото нещо, което съм правила. Никога не съм смятала че ще изрека на глас нещата, които казвам във филма”, сподели Салма пред Collider.

 

 

 




Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари