IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майк Тайсън тренира Крис Браун за мач на честта

10 януари 2017 07 20

Рапърът се закани на колегата си Солджа Бой, защото следвал бившата му в Инстаграм

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Крис Браун излиза на ринга, за да премери сили в боксов мач с колегата си от Атланта Солджа Бой. Двамата влязоха в словесна схватка онлайн, след като 27-годишният Браун изсипал заплахи към другия певец по телефона, защото той харесал снимка на бившата му Каруче Тран.

След това обидите и заплахите преминаха в Туитър и изглежда накрая двамата са решили да пренесат агресията си на физическо ниво на ринга.

Солджа, чието истинско име е Деандре Кортез ще бъде трениран за мача през март от самия Флойд Меуедър. Крис от своя страна ще получи най-важните напътствия от легендарния Майк Тайсън, който му бе уреден за треньор лично от рапъра 50 Cent.

Изпълнителят на „In da club“ сам се похвали със самоинициативата си, като постна в социалните мрежи кратко видео, в което говори по телефона с Тайсън и казва: „Слушай, Майк, казват, че Флойд ще тренира Солджа Бой, така че аз трябва да убедя Майк Тайсън да тренира Крис Браун“. Боксьорът отговаря на думите по следния начин: „Да, Солджа Бой ще бъде прецакан!“.

Малко по-късно 50 Cent добави ново видео, в което допълни: „Имам усещането, че Флойд иска да го тренира, за да ме набие. Току-що приключих разговора си с Железния Майк Тайсън и той се съгласи да тренира Крис Браун. Ето сега ще стане шоу. Когато правя шоу, правя истинско шоу!“.

Мачът ще се състои през март.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари