IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър замени Джони за милиардер с 5 деца

16 януари 2017 10 00

Илон Мъск обещал приключения на актрисата, само трябва да се разведе

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Годината за Амбър Хърд започва повече от обещаващо. Тя най-накрая финализира развода си с Джони Деп, който ѝ осигурява 7 млн. долара, попечителството над двете им кучета и един кон. 30-годишната актриса обаче ликува заради новия мъж в живота ѝ, с когото планира доста забавления – а именно милиардерът Илон Мъск (45).

„Амбър е на седмото небе от щастие заради развода, но е още по-щастлива, защото вече може да афишира отношенията си с Илон. Тя разказа на приятелите си по Коледа колко е хлътнала по бизнесмена и че двамата вече планират доста приключения заедно. Тя се чувства спокойна, че вече може да продължи напред и че и двамата с Илон могат да отворят нова глава в живота си“, разкри източник пред The Mirror.

Елон Мъск, Снимка: Instagram

Мъск забелязва Амбър още през 2013, когато двамата участват в лентата “Machete Kills“. Макар да нямат общи сцени и дори да не са се засичали на снимачната площадка, мъжът с южноафрикански произход, чието състояние е оценено на 9,2 млрд. британски лири, умолява режисьора Робърт Родригес да му уреди среща с блондинката. По това време тя и Джони Деп са гаджета, но това не спира Илон. След няколко опита двамата се срещат по приятелски и след това дори купонясват в нощен клуб в компанията на Джаред Лето и Кара Делевин.

Мъск и Хърд бяха забелязани заедно в Маями през лятото на 2016, но източник близък до милиардера бе категоричен, че „те са само приятели“.

Амбър подаде молба за развод с Джони Деп през август, заявявайки, че той ѝ е посягал по време на 14-месечния им брак. Актьорът категорично отрече всичко.

Мъск и Талула, Снимка: Instagram

Междувременно Мъск е в процес на развод със съпругата си Талула Райли отново. Двамата се ожениха през 2010 и приключиха брака си през 2012, за да го подновят през 2013. През декември 2014 Талула отново пожела да се разведе с милиардера, като това ще ѝ донесе 16 милиона долара.

Илон има още един брак зад гърба си. През 2000 той се венча за канадската авторка Джъстин Уилсън, от която има 5 деца – близнаците Грифин и Ксавиер и тризнаците Деймиън, Саксън и Кай. Двамата се развеждат през 2008 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари